Steliştii au dat vina pe arbitraj şi pe... mingi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Ca să-şi scuze evoluţia jenantă de aseară, jucătorii şi antrenorii Stelei au căutat o sumedenie de pretexte. Dacă Gigi Becali a acuzat arbitrajul, Stan şi jucătorii roş-albaştri au dat vina pe mingile desumflate.

La finalul meciului, patronul Stelei, Gigi Becali, a acuzat maniera de arbitraj a lui Cristi Balaj, pe care l-a numit "omul CFR-ului". "FCM-ul a fost o echipă foarte motivată, bravo lor. Dar eu zic că faultul din care am primit golul n-a fost fault. Sunt nemulţumit de jocul echipei, aşa este. Dar asta nu înseamnă că n-am voie să dau gol. Dădeam un gol, era un punct, care e problema? Eu am avut mare încredere în Crăciunescu, dar nu mai am. Ştiţi de ce? Pentru că am zis de atâtea ori Balaj e omul CFR-ului şi el mi-l dă de Balaj", a declarat Becali.

Antrenorul Stelei se aştepta la un meci dificil pe Transil. "Eu le-am spus jucătorilor mei că nu ne va fi uşor la Târgu Mureş. Totul depinde de mobilizare când nu mai sunt diferente între echipele mari şi cele mici. Ne-au surprins în 2012 cu jocul din repriza a doua, când s-au jucat doar 15 minute şi cu mingile dezumflate. Nu vreau să spun că am pierdut din cauza mingii, dar este un factor important", a spus antrenorul. Jucătorii Stelei au dat şi ei vina pe mingi: "N-am ştiut să profităm de paşii greşiţi ale contracandidatelor. În prima repriză s-a jucat normal, dar în a doua au fost doar cinci minute timp efectiv de joc. Au dezumflat mingile, aşa ceva e inadmisibil în 2012! Au tras de timp", a spus Paul Pîrvulescu, după meci.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite