Start la expoziţia „Produs în Mureş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii sunt aşteptaţi la expoziţie
Mureşenii sunt aşteptaţi la expoziţie

Pâine, lactate, bere, dar şi steaguri sau îngrăşăminte chimice, produse de societăţile mureşene pot fi cumpărate în acest sfârşit de săptămână de la Centrul Expoziţional al Complexului „President”.

Cea de-a doua ediţie a expoziţiei cu vânzare „Produs în Mureş” îşi va deschide porţile astăzi de la ora 12.00 şi îi va aştepta pe mureşeni pe parcursul întregului week-end. „La ediţia din acest an participă 60 de firme producătoare de bunuri şi servicii, care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Mureş. Vor fi expuse spre vânzare atât produse alimentare cât şi nealimentare, într-o gamă extrem de diversificată”, a precizat Diana Corobea-Dan, preşedintele Asociaţiei pentru Progres Dezvoltare şi Comerţ „Mercur”.

Intrarea publicului este liberă

 Astfel, fie că sunt interesaţi de produse industriale, sau pur şi simplu vor să-şi facă provizii alimentare la preţuri de producător, mureşenii sunt aşteptaţi la expoziţie. „Intrarea este liberă, iar programul de vizitare este următorul: vineri între orele 12.00 – 19.00, sâmbătă între orele 10.00 – 19.00 şi duminică între orele 10.00 – 17.00”, au precizat organizatorii.

O altă surpriză pregătită de organizatori este tombola vizitatorilor. Astfel, toţi participanţii la eveniment vor avea şanse să câştige premii constând în produse autentic mureşene. Tombola vizitatorilor va avea loc duminică de la ora 17.00.

Organizatorii se aşteaptă la un număr cât mai mare de vizitatori.  „Ne propunem ca, cea de-a doua ediție să însemne deja începutul unei tradiții pentru vechii colaboratori și o oportunitate interesantă pentru noi parteneri. Ne dorim de asemenea, ca un număr cât mai mare de locuitori ai judeţului nostru să participe la acest eveniment, ca viziatori, care să descopere larga gamă de produse şi servicii locale. Printr-o promovare agresivă, vom reuşi ca prin acest eveniment să determinăm creşterea consumului de bunuri şi servicii locale, elementul cel mai important pentru relansarea economică a judeţului”, a mai precizat Diana Corobea-Dan.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite