Start Peninsula, start la distracţie! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgu-Mureş-ul devine timp de patru zile capitala muzicii şi distracţiei din România. Tuborg Greenfest Peninsula, cel mai mare festival de muzică din ţară debutează în această seară.

În această seară se dă startul celei de-a IX-e ediţii a celui mai mare festival din România, Tuborg Greenfest Peninsula. Iubitorii de muzică vor avea parte de peste 70 de concerte ce vor avea loc pe toate cele patru scene ale festivalului, dar şi numeroase petreceri în corturile special amenjate.

Cap de afiş la ediţia din acest an vor fi Iggy Pop and the Stooges, Guano Apes, Kasabian, Within Temptation, Hammerfall, dar şi multe trupe româneşti şi maghiar, precum şi DJ-ei renumiţi.

Peninsularii au început să vină la festival încă de aseară şi şi-au instalat deja cortul în secţiunea special amenajată. Organizatorii pun la dispoziţie vizitatorilor peste 1.500 de locuri de campare, prevăzute cu duşuri şi toalete. De asemenea, în zonă au fost amplasate numeroase terase, unde vizitatorii îşi pot cumpăra mâncare şi băutură.

image

Click pe poze pentru galerie foto

Start la concerte!

Concertele vor începe diseară de la ora 17.00, când pe scena Tuborg Main Stage va urca trupa românească Recycle Bin, care va electriza publicul cu piesele lor punk rock. Pe aceaşi scenă vor urca apoi moldovenii de la Zdob şi Zdub, o prezenţă constantă în festivalul mureşean, urmaţi de legendara trupă maghiară Tankcspada şi de germanii de la Guano Apes, care promit să facă un show de zile mari la Târgu-Mureş.

Pe scena Kiss Terrace publicul va putea vedea recitalul susţinut de belgienii de la K’S Choice, dar şi cel al trupei româneşti Urma sau mixurile lui DJ Gojira.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite