Târgu-Mureş: Spectacole de circ în parcarea Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Spectacole de circ în parcarea Promenada Mall
Târgu-Mureş: Spectacole de circ în parcarea Promenada Mall

Circul Budapesta poate fi vizitat până duminică inclusiv. Spectacolul de bază se numeşte „Show-ul lui Aladin”, iar preţul unui bilet de intrare poate fi chiar 10 lei.

Până la sfârşitul săptămânii, mureşenii pot participa la spectacolele susţinute de faimosul Circ Budapesta. Este pentru prima dată când circul respectiv soseşte în oraşul nostru, astfel că pe mureşeni îi aşteaptă un show pe cinste. „Pe lângă deja obişnuitele acrobaţii periculoase şi alături de clovnii care asigură atmosfera veselă din public, spectacolul nostru îi va introduce pe cei prezenţi în lumea magică a basmului lui Aladin. Mureşenii îi vor întâlni pe Aladin, Jasmine şi Jaffer, într-un show de poveste, cum nu au mai realizat circurile din România. Aşteptăm un număr cât mai mare de copii, în special, deoarece mai întâi de toate, circul li se adresează lor”, ne-a declarat Monica Focze, de la circul Budapesta.

Nu vor lipsi din spectacol nici animalele, însă au fost aduse doar cele care întră în „Show-ul lui Aladin”, aşadar cămile, lame, căţeluşi, cai şi şerpi. Cortul circului Budapesta are o capacitate de 500 de locuri, iar organizatorii aşteaptă ca fiecare spectacol să se desfăşoare cu casa închisă.

Bilete cu reducere
Spectacolele de circ sunt programate de la ora 18.00 în zilele lucrătoare. La finele săptămânii show-urile cu jonglerii, acrobaţii şi dresaj de animale exotice sunt stabilite de la orele 15.00 şi 18.00. Preţul unui bilet de intrare este 20 lei, pentru copiii cu vârsta între 3 şi 14 ani şi 25 de lei pentru restul spectatorilor. Copiii de pâna la 3 ani au intrarea gratuită la circ, astfel că părinţii au posibilitatea să îşi iniţieze bebeluşii în lumea magică a circului, gratis.

„Pe lângă biletele de intrare, care pot fi cumpărate din faţa cortului nostru, am trimis oameni în oraş care împart bilete promoţionale. Persoanele care primesc astfel de bilete pot intra la spectacolele noastre cu numai 10 lei. Am împărţit aproximativ 15.000 de astfel de bilete, prin tot Târgu-Mureşul”, a completat Monica Focze.

Cum ajungeţi la circ

Cortul circului Budapesta a fost ridicat în parcarea din faţa complexului comercial Auchan - Promenada Mall – Baumax(European Retail Park n.r.). Mureşenii au la dispoziţie liniile 4, 17, 18, 43 şi 44 de transport în comun pentru a ajunge la circul Budapesta, linii care traversează toate cartierele oraşului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite