Spectacol în premieră la Teatrul Național! Efectul Genovese, pus în scenă la Sala Mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Efectul Genovese, la Teatrul Național
Efectul Genovese, la Teatrul Național

Compania ”Liviu Rebreanu”, a Teatrului Național Târgu-Mureș, anunță deschiderea noii stagiuni cu premiera Efectul Genovese de Alina Nelega, regia Gavril Cadariu. Spectacolul va fi pus în scenă în această seară, precum și mâine, de la ora 19.30 în Sala Mică.

În distribuție îi întâlnim pe actorii Cătălina Mustață, Nicolae Cristache, Diana Avrămuț, Sergiu Marocico, Luchian Pantea, Tiberiu Vasiniuc, Andrei Chiran, Raisa Ané, Ionana Decianu.

Efectul Genovese este o poveste a zilelor noastre, spectacolul cheamă la regândirea valorilor pe care ne clădim viața, a răspunderii față de ceilalți, de trecutul și prezentul românesc. Cu participarea extraordinară a Cătălinei Mustață și lansând într-un rol important o talentată tânără actriță, Diana Avrămuț, cu susținerea experimentată a actorului Nicolae Cristache și în colaborare cu studenții facultății de teatru din Târgu-Mureș, Efectul Genovese este un spectacol delicat dar plin de forță, în scenografia lui Bartha József și în spațiul sonor creat de muzicianul american de origine română, Lucian Ban.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite