Spectacol de dans tradițional țigănesc la Liceul de Construcții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul va începe de la ora 18.00
Spectacolul va începe de la ora 18.00

Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă organizează în această seară, începând cu ora 18.00, spectacolul de dans „Amala! Len aven te chels – Gyertek táncoba! – Veniți la dans!”.

Evenimentul va fi găzduit de sala festivă a Grupului Școlar Constantin Brâncuși (Liceul de Construcții, situat pe strada Victor Babeș numărul 11). Spectacolul este organizat cu ocazia Zilei portului și dansului tradițional rom, astfel încât participanții la eveniment vor avea oportunitatea de a se fotografia în costumul tradițional țigănesc și să participe la un curs ad-hoc de dans tradițional țigănesc cu muzică live tradițională romă.

De organizarea spectacolului s-au ocupat cei de la Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă - Centru înființat în proiectul „Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă”, în care Asociația Divers este partener, alături de Asociaţia Pakiv România (beneficiar), Asociaţia Amare Phrala și Agenția pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitatea București.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite