Târgu-Mureş:Aqua Day Spa, paradisul din inima Târgu-Mureşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul a fost inaugurat la începutul lunii mai. Mureşenii se pot relaxa în cel mai mare şi mai modern centru de acest gen din ţara noastră.

Aqua Day Spa din complexul Business Center din Târgu-Mureş este cel mai mare centru de spa şi wellness din România.

Situat la ieşirea din oraş spre Sighişoara, Aqua Day Spa este o oază de linişte, relaxare, odihnă şi un loc ideal de petrecere a timpului liber alături de familie sau de cei dragi.


Centrul de relaxare este dotat cu piscină, plajă, jacuzzi, solarium, sală de fitness, tepidarium, saună finlandeză, salon de aromaterapie, baie turcească, baie de aburi, meloterapie, duşuri fantezie(n.r. cu joc de lumini şi muzică relaxantă), salon de masaj, fântână cu gheaţă, vitamin bar şi zonă de relaxare.

Toate acestea amenajate cu gust pentru crearea unui spaţiu liniştitor. O şedinţă completă de tratament începe cu o evaluare individuală pentru stabilirea tipului de tratament, iar apoi e rândul distracţiei.

Serviciile de spa şi wellness sunt împărţite în două categorii. Cei care doresc să se bucure de spa între orele 8.00 şi 16.00 vor alege opţiunea half time, în timp ce mureşenii care îşi propun să petreacă o zi întreagă la spa, de la 8.00 la 24.00, vor alege opţiunea full time.

Pe timp de vară, cei de la Aqua Day Spa au pregătit o promoţie de fidelizare a clienţilor. Astfel, o zi la spa e 60 de lei, faţă de 100 de lei, tariful standard.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite