"Şoferul anului", fără concurenţă! Prins beat şi fără permis la volanul unei maşini cu numere false!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekend plin de evenimente pentru poliţiştii din Luduş. Aceştia au oprit în trafic o maşină condusă de, probabil, cel mai evident exemplu negativ în materie de şoferie.

Bărbatul aflat la volan, în vârstă de 30 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Luduş pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, în urma verificării în baza naţională de date s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În urma verificării actelor autovehiculului, s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată, aşadar acesta avea numere false. 

Şăferului-minune i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală” şi „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, urmând a se da soluţia legală prin Parchet.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite