Șoferița vinovată pentru accidentul de la Sînpaul a ajuns la spital în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cauza producerii accidentului a fost oboseala la volan
Cauza producerii accidentului a fost oboseala la volan

Accidentul rutier avut loc ieri dimineață pe DN15 E60, s-a lăsat cu șase victime. Cauza principală a producerii evenimentului rutier a fost oboseala la volan.

Ieri dimineață, în jurul orelor 7.40, pe DN15 E60, în afara localităţii mureșene Sînpaul, o femeie de 49 ani aflată la volanul unei mașini a adormit şi a intrat pe sensul opus de circulaţie. Aceasta a acroşat în partea laterală un autovehiculul special condus regulamentar de un bărbat de 32 de ani, după care autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară, deasemenea  condusă regulamentar de un bărbat de 55 de ani.

În urma accidentului, au rezultat șase victime. Conducătoarea auto, vinovată pentru producerea accidentului rutier, alături de încă un pasager din acelaşi autoturism , în vârstă de 19 ani, au fost grav răniţi, iar un bărbat de 50 de ani, din celălalt autoturism implicat în eveniment, conducătorul auto şi încă doi pasageri din autoutilitară au fost răniţi uşor, fiind transportați la spital de către echipajele SMURD sosite la fața locului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite