Şoferiţa ucigaşă de la Luduş mai avea cinci amenzi pentru viteză excesivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din cele două maşini implicate în accident nu a mai rămas nimic
Din cele două maşini implicate în accident nu a mai rămas nimic

Două familii au fost spulberate de o şoferiţă vitezomană la ieşirea din Luduş.Femeia de 27 de ani, din Deva, mai are la activ cinci amenzi pentru viteză excesivă. Acum s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Singurul supravieţuitor al cumplitului accident, un tână de 19 ani, este în stare bună, după cum spun medicii. Nu ştie însă că a rămas singur pe lume după ce părinţii, unchiul şi mătuşa lui au murit aseară pe DN15.  Victima mai avea puls când a fost găsită şi a fost transportată urgent cu un elicopter SMURD la spitalul din Târgu-Mureş. „A fost adus în comă, dar astăzi a deschis ochii. Are însă multe fracturi vertebrale şi urmează să fie dus la radiologie pentru a i se face investigaţii cu ajutorul Computerului Tomograf", a precizat Lavina Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Mureş.

Viteză nebună

Soţii Cornelia şi Roman Cherecheş, din Târgu-Mureş, şi Alexandru şi Maria Adi, din Viişoara, judeţul Cluj, au murit pe loc, striviţi în Matizul în cu care se îndreptau spre Cluj. Autoturismul a ajuns sub roţile unei cisterne încărcate cu lapte, după ce a încercat să evite un Ford ce intrase într-o depăşire nebună.

Şoferiţa Fordului, de 27 de ani, din Deva, avea viteză foarte mare şi a pierdut controlul volanului după ce a intrat într-o depăşire imposibilă şi s-a izbit frontal de Matiz. Acesta din urmă a fost proiectat sub o cisternă care circula regulamentar.  „În urma impactului, patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, au decedat pe loc, iar un tânăr de 19 ani, din Cluj, a fost rănit, fiind transportat de urgenţă la spital", a precizat comisarul Lucian Archiudean, şef Serviciul Poliţieie Rutiere Mureş.

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată câteva ore.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite