UPDATE Șocant! Polițist înjunghiat de țigani la Ceuașu de Câmpie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei suspecţi au ajuns după gratii
Cei trei suspecţi au ajuns după gratii

Caz șocant de violență asupra unui agent de poliție din localitatea mureșeană Ceuașu de Câmpie!

UPDATE 18.00 Arest preventiv pentru agresorii polţistului din Ceuaşu de Câmpie

Instanţa a emis astăzi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru cei trei tineri, care au provocat scandalul din localitatea Ceuaşu de Câmpie. Cei trei suspecţi aU fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri.

Suspecţii, H.P.de 27 ani, din localitatea Glodeni, judeţul Mureş,  K.M. de 27 ani şi B.V. de 34 ani, ambii din localitatea Ceuaşu de Câmpie au precizat la ieşirea din sala de judecată că tegretă fapta comisă.

Din spusele martorilor, cearta a izbucnit după ce mai mulţi romi, aflaţi la o nuntă la Căminul Cultural ar fi venit la barul "Ada" din localitate şi ar fi provocat un scandal.

UPDATE 12.10: ”Am reținut trei persoane despre care avem probe suficiente că au lovit și agresat polițistul. Urmează să aflăm cine a înfipt cuțitul în inima polițistului”, a explicat Dan Oltean, șeful procurorilor mureșeni.

O patrulă de Poliție din Ceuașu a fost chemată la un bar din localitate pentru a aplana un conflict iscat între două grupuri de romi. În momentul în care scandalul părea să fi fost potolit, mai multe persoane implicate l-au atacat pe unul dintre agenți cu lovituri de pumni și picioare. Polițistul a apucat să folosească spray-ul lacrimogen, dar nu i-a putut îndepărta pe atacatori. Unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat de două ori în zona inimii pe agentul de poliție, când acesta se afla la pământ.

Am început urmărirea penală pentru tentativă de omor deosebit de grav, mai ales că polițistul se afla în exercițiul misiunii, precum și pentru ultraj contra bunelor moravuri. Cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să propunem arestul lor preventiv”, a completat Dan Oltean. Cei trei suspecți sunt de etnie romă și nu aveau antecedente penale. Atacatorul riscă 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor în formă agravată.

Stare polițistului este stabilă. Acesta a fost operat, iar șansele lui de supraviețuire sunt mari.

UPDATE 12.00: Din ultimele informații, se pare că agentul de Poliție a fost atacat de mai multe persoane, iar procurorii au reținut deja trei localnici implicați în altercație. Incidentul a avut loc într-o cârciumă din Ceuașu de Câmpie.

Vom reveni cu detalii!

Un polițist de la Biroul de Poliție Rurală din Ceuașu de Câmpie a fost înjunghiat în urmă cu câteva ore la o nuntă. Acesta a intervenit pentru a aplana un scandal iscat între doi petrecăreți, iar unul dintre aceștia a îngipt cuțitul în agentul aflat în exercițiul funcției. Polițistul se află internat la Reanimare.

Procurorii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului.

Rămâneți pe mures.adevarul.ro. Vom rveni cu amănunte pe măsură ce apar!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite