Smiley caută mureşence talentate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley face show diseară în Jazz&Blues
Smiley face show diseară în Jazz&Blues

În această seară, începând cu ora 19.00, Smiley va încerca să găsească cele mai talentate mureşence care visează să devină vedete ale muzicii româneşti în cadrul manifestării „Avon Voices” ce va avea loc în clubul Jazz&Blues.

Înscrierile au fost făcute pe Facebook, iar fiecare concurentă va interpreta o piesă proprie sau un hit cunoscut din repertoriul internaţional. Primelor o sută de persoane înscrise li se va oferi posibilitatea de a cânta una din piesele de karaoke disponibile, pe durata unui singur minut, urmând a fi astfel evaluate de către Smiley.

Tot pe Facebook, accesând adresa www.facebook.com/avoncautavedete, are loc şi înscrierea tuturor celor care doresc să fie prezenţi la eveniment ca simpli spectatori, accesul publicului fiind gratuit.

Concursul „Avon Voices” va fi urmat de o petrecere marca Studcard, al cărui maestru de ceremonii va fi tot Smiley, astfel că seara se anunţă a fi una cu totul specială pentru tinerii mureşeni care vor fi prezenţi în localul de pe strada Sinaia.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite