Smiley, Holograf, Voltaj și Iris fac show la Zilele Târgumureșene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de azi, Târgu-Mureșul va îmbrăca straie de sărbătoare timp de o săptămână, cu ocazia Zilelor Orașului, ajunse la ediția a 16-a. Manifestarea va fi una complexă, fiind piperată cu evenimente artistice, culturale, economice și cu petreceri de tot felul.

Astăzi, de la ora 18.00, la Teatrul de Vară, va fi aleasă noua Miss Târgu-Mureș, în cadrul unui spectacol care se anunță a fi de senzație. În total, unsprezece fete vor urca pe scena Teatrului în fața a câteva mii de persoane și vor defila, în tentativa de a cuceri titlul de ”Regină” a orașului. Înainte de a afla cine va purta coronița orașului timp de un an, mureșenii vor fi răsfățați cu muzica lui Smiley, prezent și urmă cu doi ani la Miss Târgu-Mureș. Amatorii de spectacole de comedie vor avea parte de un show de stand-up cu Doru Octavian Dumitru, miercuri, de la ora 19.00, la Teatrul de Vară, în timp ce cuplurile care împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie vor fi sărbătorite în data de 1 iunie, în cadrul”Nunții de Aur 2012”.

”Vă place Iris?”

Holograf, Cargo, Voltaj, Zanzibar, Fly Project, Edda și multe alte nume importante ale muzicii românești sau maghiare, vor urca pe scena de la Cetatea Medievală, începând de joi și până duminică. Dar pentru ca show-ul să fie cu adevărat unul de excepție, era nevoie și de Iris, legendara formație urmând să ne încânte duminică, în încheierea Zilelor Târgumureșene. Concertul trupei lui Cristi Minculescu va începe în jurul orei 22.00, iar reprezentanţii Primăriei sunt siguri că Cetatea va fi neîncăpătoare odată cu lăsarea întunericului, mai ales că aceasta va fi burduşită cu terase la care vor fi servite vin, bere şi răcoritoare din belşug, în timp ce micii şi cârnăciorii vor sfârâi pe grătare, după cum e obiceiul unei sărbători româneşti ca la carte.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite