Silent Disco, în premieră la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua 0 a celui mai mare festival din România va aduce pentru prima dată în oraşul nostru o petrecere de Silent Disco. Becherovka Silent Dance înseamnă un party cu muzică ascultată exclusiv la căşti, animată de DJ, pe mai multe frecvenţe.

Mureşenii vor putea dansa alături de alţi sute de peninsulari pe o muzică auzită numai de ei. Pentru prima dată în oraşul nostru, Becherovka Silent Dance va fi un şir de petreceri care vor atrage atenţia tuturor celor prezenţi la cel mai mare festival de muzică din ţara noastră. Astăzi, de la ora 18.00, în zona Tein Cocktail Bar, de pe teritoriul festivalului, peninsularii vor primi căşti şi vor asculta muzică doar prin intermediul acelor accesorii, dansul fiind unul „tăcut”. Mai precis, nu va exista nici un fel de zgomot în cortul respectiv, fără ca asta să însemne că petrecăreţii nu se vor bucura de muzică. „Dacă te-ai săturat să mergi la petreceri unde dacă ai chef să povesteşti cu cineva trebuie să ieşi afară sau să ţipi şi nici muzica nu este chiar pe placul tău, avem noi soluţia la Becherovka Silent Dance. Este vorba de un party cu muzică pe care o asculţi la căşti, animată de DJ, pe mai multe frecvenţe, astfel că poţi alege ritmurile care îţi convin. În plus, e extrem de amuzant să îţi dai căştile jos şi să te uiţi în jur”, declară Camelia Lepedus-Sisko, PR al festivalului Tuborg Greenfest Peninsula.

Petrecerile de acest gen sunt foarte în vogă în ţările din Vestul Europei, astfel că organizatorii se aşteaptă la o afluenţă serioasă de public dornic de senzaţii tari. Chiar dacă, până la ora 21.00, muzica pe care aceştia o vor asculta în căşti va fi de chillout (relaxare). Cei doi DJ, Goranga şi Chionghee, vor mixa până la primele ore ale dimineţii în fiecare zi a festivalului, începând de azi şi până luni dimineaţă.

Vreme bună la Peninsula


Veştile bune nu contenesc pentru cei ce decid să îşi petreacă următoarele patru zile şi nopţi pe malul Mureşului. Meteorologii au anunţat că pe întreaga perioadă a festivalului vom avea parte de vreme foarte bună. „În istoria festivalului, cu care colaborăm de mai mulţi ani, încă nu am avut aşa o vreme calmă şi nu am putut niciodată promite asta. S-a instalat în partea Centrală şi de Est a   Europei un maxim barometric care pe parcursul acestei săptămâni şi în cea mai mare parte a săptămânii viitoare ne va asigura o vreme calmă cu cer mai mult senin, fără precipitaţii, cu temperaturi de la 28 la 32 de grade Celsius şi fără intensificări de vânt previzibile la ora actuală”, declară Makkai Grigore, directorul Centrului Meteorologic Regional Cluj, şeful Centrului Meteorologic Târgu Mureş.

Astfel, peninsularii se pot aştepta la temperaturi de 28 – 32 de grade Celsius în timpul zilei şi 12-15 grade Celsius în timpul nopţii.

Cât costă berea la Peninsula

Organizatorii au anunţat preţurile pentru băuturile alcoolice şi răcoritoare de pe perioada festivalului. Astfel, un pahar de bere Tuborg va costa 4 lei, unul de bere Holsten nefiltrată, iar unul de Carlsberg, 5 lei. O doză de Holsten fără alcool sau una de Tuborg Tropical va costa 5 lei. O sticlă de jumătate de litru de băuturi răcoritoare din gama Pepsi va costa 5 lei, în timp ce o sticlă de Borsec de acelaşi volum va putea fi cumpărată cu 3 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite