Târgu-Mureş: UPDATE Şi-a lovit tatăl până l-a omorât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crimă oribilă în localitatea mureşeană Bozed, unde un tână de 21 de ani şi-a ucis tatăl în bătaie. Ucigaşul a fugit de la locul crimei împreună cu iubita sa, dar a fost prins în cele din urmă de poliţişti.

Liniştea localnicilor din Bozed a fost întreruptă azi noapte de o întâmplare cumplită. Un tânăr de 21 de ani şi-a ucis cu o ploaie de lovituri tatăl de 54 de ani. L-a lovit cu ce i-a picat în mână, peste cap şi piept, şi l-a lăsat într-o baltă de sânge. Apoi s-a făcut nevăzut, împreună cu iubita lui, care a asistat neputincioasă la întreaga scenă.

Ovidiu a lucrat toată vara ca şi cioban în judeţul Sibiu. Peste iarnă s-a întors, ca de obicei, acasă la tatăl său, deşi cei doi nu aveau o relaţie prea bună. Mai tot timpul se certau din cauza banilor. Băiatul câştigase bine la stână, însă nu voia să îi dea niciun ban părintelui. Din cauza asta s-au luat la ceartă şi aseară. 

A fost de-ajuns un cuvânt de reproş din partea părintelui ca tânărul să năvălească asupra lui. N-a stat pe gânduri, şi a dat în bătrân cu ce i-a picat în mână. Bărbatul a căzut intre paturi şi acolo a rămas până dimineaţă, când a fost găsit de concubina lui.

„A venit salvarea, dar nu i-au mai făcut nimic. Săracul era căzut pe jos, era plin de sânge. L-a lovit Ovidiu, baiatul lui“, a spus Teodor Moldovan, un vecin. Concubina bărbatului spune că între cei doi bărbaţi au fost mereu discuţii pe tema banilor, dar a fost pentru prima dată când discuţiile au degenerate într-o bătaie. „Acum gata, l-a omorat. L-a lovit cu parul în cap“, a spus plângând Ana Chiorean, iubita victimei.

UPDATE Criminalul a fost găsit de poliţişti

Ucigaşul şi prietena sa au fost căutaţi toată nopatea. Poliţiştii au reuşit să le dea de urmă, la locuinţa unor rude, într-o localitate aflată la 30 de km distanţă Bozed.

Procurorii şi criminaliştii au început o anchetă. Au stabilit clar că Ovidiu Gândilă şi-au ucis tatăl, însă nu se ştie cu ce. În casă nu s-a găsit niciun obiect cu care ar fi putut fi omorâtă victima. „Sunt multe urme de lovituri, probabil să îl fi lovit cu pumnul, dar şi cu alt obiect contondent. Acum se fac cercetări să vedem dacă şi tânăra a fost implicată“, a declarat Dan Oltean, procuror criminalist.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite