Şi-a înşelat partenerii de afaceri şi s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

Administratorul unei societăţi comerciale mureşene s-a ales cu dosar penal pentru înşelăciune în formă continuată, după ce şi-a păcălit trei parteneri de afaceri, cauzându-le un prejudiciu de 70.000 de lei.

Ofiţerii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Mureş au dispus urmărirea penală asupra unui bărbat de 44 de ani, administratorul unei societăţi comerciale din Târgu- Mureş  acuzat că şi-a înşelat partenerii de afaceri.

În perioada decembrie 2009 - ianuarie 2010, suspectul a achiziţionat marfă de la ocietăţi din Ploieşti, Cluj-Napoca şi Voluntari, pentru care a primit factură.

Pentru plata mărfii bărbatul a a emis cinci file cec şi un bilet la ordin, pe care le-a completat integral, cu data scadenţei menţionată conform înţelegerii, cu toate că nu desfăşura activitatea financiară prin contul bancar unde trebuia să aibă şi să asigure provizia necesară pentru acoperirea instrumentelor de plată.  Atât filele cec cât şi biletul la ordin au fost refuzate la plată, suspectul cauzând în acest mod un prejudiciu de 70.000 lei.

Împotriva suspectului s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Mureş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.    

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite