Sfaturi de la poliţişti pentru sărbători armonioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mureşeni îi sfătuiesc pe localnici să fie atenţi cu banii lor, mai ales în locurile aglomerate. În plus, plecările în afara localităţii din concediul de sărbători ar fi bine să nu fie făcute publice, pentru a nu atrage hoţii de locuinţe.

Aglomeraţia şi agitaţia care se creează în magazine atrag hoţii de buzunare, poşete, genţi. De aceea mureşenii ar trebui să fie mai atenţi la portofele, la poşete, la bani şi la telefoanele mobile.

"La cumpărături nu purtaţi portofelul în plase, iar în mijloacele de transport în comun sau atunci când staţi la rând pentru cumpărături, nu vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuiţi, pentru că veţi avantaja hoţii! De asemenea, nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, genţi, poşete, borsete, îmbrăcăminte, casetofoane auto, camere video, telefoane mobile, sacoşe cu cumpărături, pentru a nu fi o tentaţie", se arată într-un comunicat dat publicităţii de IPJ Mureş.

Dacă nu vă petreceţi sărbătorile acasă, nu faceţi publică plecarea şi rugaţi vecinii să supravegheze locuinţa. Nu permiteţi persoanelor străine să intre în locuinţa dumneavoastră, mai ales după lăsarea întunericului şi fiţi foarte atenţi şi la colindători. Atenţie şi la prieteniile ocazionale legate la petreceri, la plimbările nocturne cu necunoscuţi, mai ales aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite