Sfaturi de la polițiști pentru mureșenii care se relaxează în zonele de agrement

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașinile lăsate descuiate sunt o pradă ușoară pentru hoți
Mașinile lăsate descuiate sunt o pradă ușoară pentru hoți

Poliţiştii din Târgu-Mureş vor derula în perioada următoare diverse activităţi preventive în zonele de agrement, inclusiv pe malul Mureşului sau la liziera pădurii.

Vara este pe sfârşite, iar mureșenii încearcă să profite din plin de timpul frumos din aceste zile, ieşind la iarbă verde, la pădure, la ştrand. Polițiștii îi atenționează, însă, pe mureșeni, că infractorii încearcă să profite de aceste ocazii pentru a fura diverse bunuri.

Nu lăsaţi la spaţiul de plajă, nesupravegheate, niciun fel de bunuri, mai ales telefoane, bani, bijuterii, chiar dacă rugaţi pe cineva din apropiere să le supravegheze sau chiar dacă dumneavoastră consideraţi că le-aţi ascuns de ochiul hoţului! La pădure, nu lăsaţi maşinile descuiate sau cu geamurile deschise, mai ales dacă aveţi în interior, chiar în bord sau în portbagaj, poşete, genţi, borsete, telefoane sau acte. Uşile sunt deschise, uneori pentru aerisire, alteori pentru a asculta muzică, însă o clipă de neatenţie vă aduce în situaţia de a nu vă mai găsi lucrurile din maşină!
Nu vă amăgiţi la gândul că este multă lume, sau, dimpotrivă, că sunt puţine maşini şi puteţi supraveghea locul. Hoţului îi trebuie câteva clipe de neatenţie din partea dumneavoastră”, se arată într-un comunicat informativ emis de Inspectoratul Județean de Poliție Mureș.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite