Sex şi violenţă la Luduş, în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Luduş, sexul poate duce la tâlhărie. Un bărbat în vârstă de 31 ani, din comuna Aţintiş, aflat în stare de ebrietate, a fost acostat de o domnişoară pentru a întreţine relaţii sexuale.

Domnişoara în cauză l-a dus pe bărbatul cu pricina  într-o casă în care se aflau încă patru bărbaţi. Cei cinci, prin violenţă, l-au deposedat de suma de 300 lei, un telefon mobil şi o pereche de ochelari. Victima a suferit leziuni corporale superficiale şi un prejudici de aproximativ 700 de lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de Poliţia Luduş, suspecţii au fost identificaţi, respectiv: trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 28 ani, toţi domiciliaţi în oraşul Luduş, un minor în vârstă de 16 ani, din oraşul Sărmaşu, judeţul Mureş, şi o femeie, în vârstă de 36 ani, din comuna Cuci, judeţul Mureş.

 
Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliţiei oraşului Luduş, sub aspectul întrunirii elementelor constitutive ale infracţiunii de tâlhărie, iar faţă de cei trei tineri şi femeia în cauză au fost eliberate mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, pentru minor fiind eliberat mandat pentru 19 zile. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite