Sesiune de Noapte cu The MOOoD şi Rapala în Cetate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
The MOOod concertează în Cetate
The MOOod concertează în Cetate

Bastionul Dogarilor din Cetatea Medievală Târgu-Mureş va fi gazda unui nou episod din seria de concerte „Sesiunea de Noapte”.

De data aceasta, în rolul principal se vor afla cei de la The MOOoD, urmaţi de DJ Rapala, care va asigura after party-ul. Concertul live va avea loc azi de la ora 22.00, fiind ideal pentru cei care iubesc muzica alternativă.

Dealtfel, The MOOoD s-au detaşat încă de la început pe scena muzicii alternative româneşti prin showurile lor pline de energie şi printr-un sound rock bine lucrat, catalogat adesea ca brit–indie, datorită timbrului vocal special al solistului. Succesul le-a fost confirmat şi de invitaţiile de a concerta pe scenele unor mari festivaluri: B'ESTFEST (2008 si 2009), în deschiderea concertului Lenny Kravitz, (2008- Romania) , Exit Festival (Serbia – 2009), Eurosnic Festival (Olanda – 2009) , cel mai mare show-case festival din Europa. Pe 14 aprilie 2011 , The MOOoD lansau primul lor album, intitulat simplu ”OOo” , înregistrat şi mixat de Alexandru Ispas, considerat şi ”cel mai aşteptat album rock românesc” .

Au concertat şi la Peninsula


De curând, The MOOoD au plecat energizaţi de la Tuborg Green Fest Peninsula (Târgu Mureş, 2011) şi au intrat în sala de repetiţii pentru a pregăti cum se cuvine concertul de la Control. „Acum revin cu şi mai multă energie în Târgu-Mureş. Cu siguranţă cunoaşteţi deja refrenurile celor mai vechi piese marca The MOOoD : Two Times, Back in the Shop, Stay Right, Lies, dar vă promitem că veţi avea parte şi de momente surprinzătoare : câteva piese care anunţă deja un nou sound al viitorului album şi evident, o evolutie live demenţială. În plus avem o surpriză, îl avem ca invitat special pe DJ Rapala, din Timişoara, parte a grupului LBC kru”, spune Corina Gliga, organizatoarea evenimentului.

Rapala, s-a născut în Târgu-Mureş, dar acum trăieşte în Timişoara. Mixează şi colecţionează discuri de aproape 9 ani, fiind unul din membri cei mai activi muzical ai noii generaţii de artişti de după 2000. Este prezent constant la cele mai relevante evenimente naţionale. Cu o gamă variată de muzică de la funk, jazz la ritmuri energizante de drum and bass, Rapala ne va ţine cu muzica acolo unde trebuie ca să fim siguri că o să fie o noapte de Sâmbătă aşa cum avem nevoie. Preţul unui bilet pentru concertul live este de 15 lei, iar pentru cei care aleg să vina doar pentru afterparty, biletul este de 5 lei.

Sesiunea de Noapte este un proiect cu suflet, este o propunere proaspătă pentru toţi iubitorii de muzică din Târgu Mureş, continuă o serie de concerte live începute în februarie, utilizând ca spaţiu de desfăşurare până acum, Bastionul Dogarilor din Cetate, dar căutăm şi alte variante. Sesiunea de Noapte va reuni de-a lungul întregului an artişti, reprezentanţi ai diferitelor genuri muzicale, trupe care vor concerta pentru prima dată în Târgu Mureş sau care nu au mai concertat aici de foarte mult timp”, a completat Corina Gliga.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite