Senzațional! Nova Vita a bătut campioana Icim Arad!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Radu Roșca
Foto: Radu Roșca

BC Nova Vita Târgu-Mureş a obţinut aseară, cel mai important succes de la promovarea pe prima scenă.

Baschetbalistele mureșene s-au impus, pe teren propriu, cu 69-60 (12-21, 19-16, 18-7, 20-16) în faţa campioanei en-titre ICIM Arad, într-o partidă din etapa a VII-a a sezonului regulat al Diviziei A de baschet feminin.

    Cherrise Graham a fost cea mai bună marcatoare de la BC Nova Vita (19 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive), în timp ce Veronica Hicks a reuşit din nou o double-double (13 puncte, 12 recuperări, plus două pase decisive).

Este cel mai prestigios succes de când am înfiinţat echipa. Fetele au demonstrat azi că eşecul cu Alba Iulia a fost o întâmplare nefericită şi au arătat că pot reveni chiar dacă aveau în faţa lor campioanele. Oricum, baschetul nu e recomandat celor cu inimă slabă, fluctuaţiile de scor de azi ne-a dat emoţii nebănuite. Le mulţumesc din suflet tuturor fetelor şi staff-ului tehnic, însă ţin să remarc şi aportul spectatorilor care m-au convins încă o dată că n-am greşit când am preluat acest superb colectiv”, a declarat la final preşedintele Doru Borşan.
   
BC Nova Vita a obţinut, astfel, a şasea victorie şi, în cadrul rundei a opta, va înfrunta miercuri, în deplasare, pe Rapid Bucureşti.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite