Senzaţional! Iggy Pop va concerta la Peninsula!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tuborg Green Fest Peninsula  se anunţă a fi unul dintre cele mai spectaculoase festivaluri de muzică din Europa de Sud-Est din acest an. Una din cele mai mari legende ale muzicii rock, Iggy Pop, alături de formaţia sa, the Stooges, înfiinţată în 1986, va concerta pentru prima oară în România, la Peninsula.

Iggy Pop, alături de formaţia sa, the Stooges, înfiinţată în 1986, va concerta pentru prima oară în România, sâmbătă, 27 august, pe Tuborg Main Stage, aducând piese de pe albumul de mare inspiraţie din 1972 – Raw Power, precum şi multe alte melodii care au influenţat generaţii întregi de artişti şi au încântat milioane de fani.

Iggy Pop este considerat cel mai energic solist al tuturor timpurilor, iar cariera sa a început în urmă cu mai bine de 50 de ani. În plus, organizatorii au anunţat şi prezenţele trupelor Tankcsapda, Alvin és a mókusok, Sunnery James & Ryan Marciano, Recycle Bin şi Pokolgép la festival. Iggy Pop se alătură unor formaţii importante care vor electriza malul Mureşului între 25 şi 28 august, precum Within Temptation, Kasabian, Guano Apes sau Chase&Status.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite