Senzațional! Goran Bregovic concertează diseară la Sala Sporturilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Goran Bregovic concertează la Sala Sporturilor
Goran Bregovic concertează la Sala Sporturilor

Artistul Goran Bregović concertează în România, unde efectuează un mini-turneu, la Sala Polivalentă din Târgu-Mureş, în această seară, de la ora 20.00.

Bregovic vine în România cu trupa sa de artişti, Wedding and Funeral Orchestra. În deschiderea evenimentului va cânta trupa Relu & The Zuralia Orchestra. Biletele costă între 30 şi 70 de lei.

Anca Ursa, reprezentantul Amprenta Advertising, organizatorul evenimentului, afirmă că aceia care vor să-l vadă pe artist mai pot să-şi cumpere bilete, întrucât circa 600 mai sunt disponibile.


Goran Bregović s-a născut pe 22 martie 1950 la Sarajevo, în Bosnia, dintr-un tată croat şi o mamă de origine sârbă. Pe când avea doar şaisperezce ani, Bregovic a pus bazele trupei Bijelo Dugme, care avea să devină una dintre cele mai populare formaţii rock din Europa. A creat coloane sonore pentru filme precum: “Time of the Gypsies”, “Queen Margot”, “Underground” şi “Arizona Dream”, special pentru regizorul Emir Kusturica. Creaţiile lui sunt influenţate de muzica tradiţională ţigănească precum şi de muzica din Balcani. Fiind un compozitor de excepţie a scris piese pentru Iggy Pop, Ofra Haza sau Cesaria Evora.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite