Se taie gazul în judeţul Mureş. În ce localităţi se sistează distribuţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se ia gazul preţ de câteva ore
Se ia gazul preţ de câteva ore

Pentru efectuarea unor lucrări complexe, de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale în această dimineaţă, începând cu ora 9.00.

Măsura va fi luată în localităţile Crăciuneşti, Foi, Corneşti, Stejeriş şi Gruişor din judeţul Mureş. „Sistarea temporară a serviciului de distribuţie a gazelor va fi făcută pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unei conducte noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale. Regretăm inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi le mulţumim consumatorilor pentru înţelegere”, a declarat Mihai Predulescu, Specialist Comunicare Externă în cadrul E.ON Gaz.

Pericol de explozie

Lucrările de modernizare la sistemul de distribuţie a gazului natural vor face ca localităţile respective să beneficieze de servicii mai bune. În urmă cu două luni, sistări asemănătoare au fost efectuate localităţile mureşene Ungheni şi Moreşti. După finalizarea lucrărilor, alimentarea cu gaze naturale se va relua treptat,  începând cel mai probabil în jurul orei 13.00.

Le solicităm consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele noastre de telefon”, a completat Predulescu. Astfel, în caz de probleme, mureşenii pot apela numerele de telefon: 0800.800.928, număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă sau 0265.200.928 număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite