Se fac angajări la Primăria Târgu-Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria anunţă organizarea concursului pentru ocuparea mai multor funcţii publice vacante în diverse instituții subordonate.

Este vorba de posturile de inspector asistent la Serviciul evidenţa informatizată a persoanei din cadrul Serviciului Comunitar de Evidenţa Persoanei Mureș, inspector asistent la Serviciul de stabilire, încasare impozite şi taxe din cadrul Direcţiei Economice și inspector principal la Serviciul de urbanism, dezvoltare durabilă și informatizare.

Concursul este unul complex și va avea loc la sediul instituţiei, din Piaţa Victoriei numărul 3. Cele trei etape ale concursului de angajare vor avea loc după cum urmează: în data de 26 noiembrie - proba suplimentară, 27 noiembrie – proba scrisă şi în data de 29 noiembrie 2012 - interviul final.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul municipalității până în data de 16 noiembrie.


Condiţiile de participare la concurs, actele solicitate pentru dosarul de înscriere şi bibliografia stabilită pot fi vizualizate la sediul instituţiei şi pe site-ul Primăriei, www.tirgumures.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0365-801866, zilnic, între orele 8.00-14.00.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite