Se caută funcţionari publici la Primăria Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a început înscrierile pentru ocuparea posturilor de consilier juridic asistent şi inspector asistent la Serviciul concesionări, vânzări şi respectarea disciplinei contractuale din cadrul Direcţiei economice.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până marţea viitoare inclusiv, la sediul Primăriei, urmând ca reprezentanţii instituţiei să îi selecteze pe cei mai buni candidaţi înscrişi.

Pentru posturile căutate sunt obligatorii studiile superioare, cu licenţă, cunoştinţe de operare pe calculator în WORD şi EXCEL, experienţă în instanţă şi cunoştinţe de limba engleză la nivel mediu. În plus, candidaţii vor trebui să demonstreze că au minim un an de experienţă lucrativă.

Actele solicitate pentru dosarul de înscriere şi bibliografia stabilită pentru concurs sunt afişate pe site-ul Primăriei,  www.tirgumures.ro. Concursul va avea loc la sediul instituţiei, în data de 3 mai, începând cu ora 10.00 (proba scrisă), urmând ca după alte două zile să fie programat interviul final, de la ora 12.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite