Se caută asistenţi sociali şi agenţi aeroportuari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia pentru Protecţia Copilului Mureş este în căutare de asistenţi sociali. Până în data de 1 iunie, mureşenii cu studii superioare şi care îşi doresc să lucreze în interesul copiilor sunt aşteptaţi cu CV-uri la sediul instituţiei, de pe strada Trebely numărul 7.

Proba scrisă pe care pretendenţii la cele două posturi puse la bătaie o vor susţine este programată pentru 7 iunie, urmând ca interviul final să aibă loc în data de 9 iunie, ora 10.00, la sediul DGASPC Mureş. Nu doar Direcţia pentru Protecţia Copilului caută să-şi completeze organigrama cu noi locuri de muncă.

Aeroportul Transilvania organizează în data de 23 mai interviuri pentru pentru ocuparea a cinci posturi de Agent de transport (Handling), trei posturi de Agent de salvare aeroportuară şi alte trei de Agent de securitate aeroportulară. Cererile şi dosarele se primesc zilnic la secretariatul Aeroportului Transilvania între orele 08.00 şi 16.00 până joi, 19 mai. Pentru informaţii suplimentare, Aeroportul pune la dispoziţie numărul de telefon 0265 328.259, interior 202.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite