Se caută asistenţi medicali în spitalele mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii cu studii medicale de specialitate se pot angaja luna viitoare la Spitalul Clinic Judeţean şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, pe o perioadă determinată.

În total, este vorba de zece posturi care vor deveni vacante după ce titularii acestora vor intra în concediu de maternitate/paternitate, începând cu luna octombrie. Astfel, anunţurile de angajare au fost făcute în această săptămână, iar depunerea cererilor şi a dosarelor de angajare va fi efectuată luna viitoare. La SCJ se caută un asistent medical generalist la Sectia Clinică de Chirurgie Generală I şi doi asistenţi medicali generalişti la Secţia A.T.I.. Depunerea dosarelor se va face până în data de 22 septembrie, iar rezultatele selectării dosarelor de înscriere se afisează, cu menţiunea „admis” sau „respins”, însoţită de motivul respingerii dosarului, la sediul unităţii, în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere la secretariatul comisiei a dosarelor de concurs.

Candidaţii vor participa apoi la două probe de concurs, una scrisă, în 3 octombrie, plus una orală, în data de 6 octombrie.

Angajări şi la SCJU Mureş

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş anunţă scoaterea la concurs a mai multor posturi pe o perioadă determinată. Astfel, la Secţia Clinică Chirurgie Oro - Maxilo - Facială va fi angajat un asistent medical generalist, la Secţia A.T.I., 3 asistenţi medicali, şi alţi 3 la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculara Adulţi şi Copii. În plus, la Secţia de Chirurgie Oro - Maxilo - Facială va fi angajată şi o femeie de serviciu. Spre deosebire de concursurile de angajare organizate la SCJ, candidaţii care vor dori să ocupe unul din posturile puse la bătaie la Spitalul de Urgenţă vor bifa şi o testare psihologică, ce va avea loc în 3 octombrie, urmând ca probele scris şi oral să aibă loc în 7, respectiv 9 octombrie.

În rest, procedurile de înscriere sunt aceleaşi, dosarele urmând a fi depuse la secretariatul instituţiei spitaliceşti.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite