”Scufița Roșie” a inaugurat aleea de pomenadă care unește Platoul Corneşti de zona Spitalului Județean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scufița Roșie, alături de primarul Dorin Florea, a inaugurat aleea
Scufița Roșie, alături de primarul Dorin Florea, a inaugurat aleea

În această săptămână, autoritățile locale au inaugurat aleea de promenadă prin pădure, ce leagă Platoul Corneşti de Spitalul Judeţean. Panglica a fost tăiată de însăşi Scufiţa Rosie, cea care îi va călăuzi pe amatorii de plimbare de-a lungul traseului.

Este vorba despre o alee marcată, amenajată, în lungime de 1111 metri, prevăzută cu băncuţe, popasuri şi locuri de luat masa. Doritorii pot împrumuta la plecare, toiege, care să-i ajute pe parcursul drumeţiei.

Îi invit pe târgumureşeni indiferent de vârstă la drumeţie. Au acum această posibilitate de a lăsa maşinile acasă şi de a veni la Platoul Corneşti plimbându-se prin pădure, făcând mişcare şi respirând aer curat. În primăvară vom deschide un traseu similar şi pe ruta Platoul Corneşti – Tudor.”, a declarat primarul, Dorin Florea.

Inaugurarea acestei alei de promenadă constituie un punct impus de organizatorii „Săptămânii mobilităţii” pentru acceptarea în program. Mai exact, este vorba despre darea în folosinţă de alei, zone de promenadă sau piste de biciclete ca o alternativă la traficul rutier.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite