Schimbări menite să reducă numărul călătoriilor fără bilet, la Siletina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călătorii vor putea urca în autobuz, cel puțin teoretic, doar la ușa șoferului
Călătorii vor putea urca în autobuz, cel puțin teoretic, doar la ușa șoferului

Deși autobuzele rămân aceleași ruine pe roți, conducerea Siletina Impex SRL, societatea responsabilă cu efectuarea transportului în comun la nivelul Târgu-Mureșului, a anunțat că va implementa unele schimbări menite să fluidizeze accesul călătorilor în mijloacele de transport.

Astfel, pe toate traseele societății de transport, urcarea călătorilor se va face numai pe prima ușă din față a autobuzului. Mai precis, călătorii mureșeni vor urca la ușa din dreptul șoferului, de unde vor putea fi achiziționate tichetele de călătorie.

În acest sens, pentru a nu produce întârzieri ale mijloacelor de transport, întârzieri care pot duce la disconfortul călătorilor, mureșenii sunt rugați să pregătească din timp banii potriviți pentru achiziționarea biletului de călătorie, imediat după urcarea în autobuz, sau prezentarea abonamentului de transport în comun sau a legitimațiilor Studcard șoferilor Siletina.

Decizia a fost luată de Siletina pentru a stopa micile furturi (plata biletului fără ca acesta să fie acordat călătorului, călătoriile fără bilet sau returnarea biletului la finele călătoriei) care au loc în autobuze și care fac referire strict la procesul de călătorie urbană.


Rămâne de văzut dacă aceste schimbări vor putea fi puse în plicare, mai ales că dacă urcarea se va face la prima ușă, coborârea, în mod logic, va fi efectuată la celelalte uși, fapt ce va permite în continuare urcarea călătorilor ca și până acum.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite