Scandal după meci! Mureşenii au contestat maniera de arbitraj a lui Alexandru Tudor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Tudor
Alexandru Tudor

Un penalty de 3 puncteUn penalty făcut cadou de centralul Tudor a stabilit învingătoarea jocului FC Municipal - Dinamo. La finalul jocului, atât Adrian Iencsi cât şi Robert Ilyes au acuzat maniera de arbitraj.


"E păcat, sunt foarte dezamăgit de ce se întîmplă în fotbalul românesc. Avem o echipă bună, cu jucători de calitate, încercăm să jucăm bine, cred că am făcut un meci frumos în această seară. Maniera arbitrului m-a dezamăgit complet. Nu ştiu dacă a fost penalty, dar i-au împins de la spate pe dinamovişti, şi-a bătut joc. I-am spus la începutul jocului să arbitreze corect, aşa cum îl ştiam. Pe mine nu mă poate păcăli nimeni, îmi dau seama în teren de maniera de arbitraj. La experienţa şi maturitatea mea, nu mă poate păcăli nimeni", a declarat Adrian Iencsi.

"Tudor a avut o tentă de neimaginat. Acest arbitru îşi bate joc de echipa asta. Nu a existat contact la penalty. Abia a aşteptat să dea 11 metri pentru ei. Luchin a avut 3 faulturi şi nu a dat nimic. A fost execuţie în direct! Să le fie ruşine, poate să mă suspende Liga, nu mă interesează, şi-a bătut joc de noi, efectiv mi-e ruşine! I-am zis lui Tudor că Dumnezeu e sus şi ne judecă pe fiecare. Sunt dărâmat psihic, aşa bătaie de joc nu am păţit în cariera mea niciodată. La noi a fost contact la Ghionea, nu s-a dat penalty", spune Robert Ilyes.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite