Târgu-Mureş:Sasha Lopez şi Andreea D electrizează clubul Temptation

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hituri ale muzicii electronice mainstream precum „All my people” sau „Madame” vor fi auzite în această seară în Club Temptation.

DJ Sasha Lopez şi Andreea D vor fi prezenţi la petrecerea din această seară organizată în localul mureşean începând cu ora 22.00, după ce nu de mult au revenit dintr-un turneu internaţional de promovare.

Sasha Lopez provine din Republica Moldova şi este cunoscut pentru stilul său optimist şi estival, cucerind cluburile in România şi Bulgaria cu piesele sale. A colaborat cu Tom Boxer, Vali Bărbulescu şi Fly Project, producţiile sale ajungând mereu pe primele locuri în topurile muzicii electronice de clubbing din ţara noastră.

Andreea D., cea care va interpreta melodiile lui Sasha în această seară, este actuala Miss Earth Romania 2010 şi este apreciată de public deoarece obişnuieşte să cânte live în concertele susţinute în ţară.

Pentru rezervări, organizatorii au pus la dispoziţia celor interesaţi numărul de telefon 0743-957.215, cu menţiunea că mesele rezervate vor fi luate în primire până la miezul nopţii. Pretul unui bilet de intrare la eveniment este de 15 Lei, iar acestea vor putea fi achiziţionate la intrarea în club.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite