Târgu-Mureş: Şase suspecţi reţinuţi pentru şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Şase suspecţi reţinuţi pentru şantaj
Târgu-Mureş: Şase suspecţi reţinuţi pentru şantaj

Şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi respectiv 46 de ani din Târgu-Mureş au fost arestaţi preventiv pentru şantaj. Cei şase i-au pretins patronului unui club de jocuri mecanice suma de 15.000 de lei.

Parchetul de pe lângă Judecâtoria Târgu-Mureş a fost sesizat în data de 30 octombrie de către un patron al unui club de jocuri mecanice din Târgu-Mureş despre faptul că acesta a fost ameninţaz cu acte de violenţă de mai multe persoane din oraş.

Ameninţările au fost făcute de un bărbat de 28 de ani din Târgu-Mureş, dar şi de alte cinci persoane, care i-au pretins patronului suma de 15.000 de lei, pe care tânărul pretindea că ar fi câştigat-o la jocurile mecanice administrate de reclamant.
 
" Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş în colaborare cu Serviciul de Intervenţie Rapidă, Poliţia municipiului Târgu- Mureş şi D.G.I.P.I., sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, au organizat o amplă acţiune de prindere în flagrant a suspecţilor infracţiunii de şantaj, care urmau să se întâlnească cu victima într-un bar de pe raza municipiului. În urma măsurilor specifice întreprinse, au fost identificaţi şi reţinuţi 6 bărbaţi cu vârste cuprinse între 25, respectiv 46 ani, toţi cu domiciliul în Târgu-Mureş", a preciyat Livia Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş.

Cei şase suspecţi au fost reţinuţi preventiv, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Târgu-Mureş cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşifii infracţiunii de şantaj.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite