Șase, Trombetta! Rapidul lui Răzvan Lucescu vrea toate punctele puse azi în joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maurizio Trombetta
Maurizio Trombetta

FCM Târgu-Mureș va juca în această seară, pe stadionul Transil, împotriva celor de la Rapid București. Giuleștenii vin după o înfrângere în Europa League și speră să obțină toate punctele astăzi, pentru a se apropia de liderul Dinamo.

Meciul va începe de la ora 19.00, iar organizatorii așteaptă ca partida să se discpute cu casa închisă, mai ales că biletele puse în vânzare au fost foarte ieftine (5 lei intrarea generală). Meciul va fi primul pentru Maurizio Trombetta pe banca mureșenilor, după ce Tibor Selymeș a fost demis din cauza rezultatelor foarte slabe obținute de FCM în mandatul lui.

Pentru oaspeți, victoria este obligatorie. Dacă va câștiga azi, Rapidul se va apropia la numai două puncte de liderul Dinamo, care a învins sâmbătă în deplasarea de la Cluj contra CFR-ului.

Cunosc destul de puţin jucătorii din lot dar, din discuţiile cu domnul director general Băbuţan, acesta mi-a transmis din încrederea pe care o are în aceştia. Bineînţeles că va fi foarte greu, mai ales că luni vom întâlni un adversar cât se poate de dificil. Timpul este mult prea scurt dar, bineînţeles, sperăm în obţinerea unui rezultat pozitiv”, a declarat Maurizio Trombetta joi, după ce a fost instalat oficial pe postul de antrenor al FCM-ului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite