„Şasă Kai”fac furori într-un local din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pizza Şasă Kai face furori în Dublin Irish Pub
Pizza Şasă Kai face furori în Dublin Irish Pub

Un sortiment de pizza inventat de administratorul unui local mureşean şi numit „Şasă Kai”, după o expresie auzită într-un filmuleţ postat pe Youtube, face furori în oraş. Acum, localul va lansa pe piaţă un sortiment de bere cu acelaşi marcă. 

Alexandru Dascăl, administratorul restaurantului mureşean Dublin Irish Pub din Târgu-Mureş, împreună cu managerul localului Kalman Peter au hotărât să lanseze pe piaţă un sortiment inedit de pizza, numit „Şasă Kai”.

Ideea le-a venit după ce au urmărit pe Youtube  un filmuleţ amuzant în care personajul principal repeta obsesiv această expresie.  „Denumirea „Şasă Kai” e o marcă înregistrată la OSIM, este brandul nostru cu care ne mândrim”, spune Kalman Peter, managerul localului.

Pizza „Şasă Kai” este o pizza gigant, special creată pentru şase persoane. „Este o pizza împărţită în şase sortimente, iar în total are un kilogram şi 750 de grame. Preţul este unul promoţional de 29,80 de lei”, spune managerul localului. Potrivit acestuia, pizza „Şasă Kai”  se distribuie alături de un vin special. „Cei care comandă două pizza primesc o butelie de vin „Şasă Cai”  alb sau roşu din partea casei. Denumirea vinului este şi ea marcă înregistrată”, a mai precizat Kalman Peter. 

Pizza „Şasă Kai” are şase sortimente: Petto di Pollo, care are la bază porumbul şi pieptul de pui, Ţărănească, care are Prosciuto şi ceapă, partea Verdi con Carne, care are legume şi carne, Capriciosa, care are ciuperci şi şuncă, Rustică, care e cu cârnaţi şi măsline apoi cea Diavolo, care are salam picant. Vinul „Şasă Kai” roşu este demidulce, iar cel alb e demisec.

De săptămâna viitoare vom introduce berea „Şasă Kai”, o bere produsă de grupul Guiness, care va fi o bere blondă, cu preţ între 2 şi 3 lei pentru o halbă, un preţ special pentru studenţii care ne vizitează des localul”, a mai spus Kalman Peter.

Restaurantul „Dublin Irish Pub” mai are înregistrată la OSIM şi reţeta „Braşovenelor”, nişte rulouri cu carne, învellite în pesmnet şi prăjite.  

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite