Sărbătoarea copiilor marcată la Târgu-Mureş cu desene pe asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Desene pe asfalt
Desene pe asfalt

Piaţa Trandafirilor a fost cucerită de copii. Cei mai mici târgumureşeni şi-au pus în valoare talentul artistic, desenând pe asfaltul din Piaţa Trandafirilor sau jucându-se, cu ocazia zilei de 1 iunie. Dotaţi cu mult entuziasm, baloane, pancarte sau cretă colorată, copiii au creat o atmosferă cum ar trebui să întâlnim mai des în centrul târgului.

Copiii din întreaga lume îşi sărbătoresc astăzi ziua. Ca în fiecare an, toată lumea îşi aminteşte de perioada copilăriei, iar cei mici sunt răsfăţaţi cum se cuvine. La sediul IPJ Mureş a avut loc „Ziua Porţilor Deschise”, urmată de obişnuitele desene pe asfalt din Piaţa Trandafirilor.

I-am primit pe copiii de la Şcoala Generală 2, Gimnaziul Romulus Guga şi Gimnaziul Alexandru Ioan Cuza, alături de micuţii de la Grădiniţa cu program prelungit 12, iar cu ajutorul lor am transmir mesaje preventive cu referire la siguranţa rutieră prin intermediul desenelor pe asfalt”, ne-a declarat Livia Popa, purtătoare de cuvânt a IPJ Mureş.

image

Fundaţia Alpha Transilvană organizează începând cu ora 17.30 un eveniment de Ziua Copiilor, pentru toţi beneficiarii programului START şi copiii mici (de până la patru ani) din cartierul Tudor Vladimirescu. Copiii şi părinţii pot participa la jocuri distractive, ateliere, căutare de comori, aruncare la ţintă şi multe alte activităţi special create pentru copii mici. Distracţia va avea în spatele Şcolii Generale 3, la sediul din Aleea Vrancea al Fundaţiei.

1 iunie şi în alte oraşe


La Sighişoara, copiilor le-a fost pregătita ziua în aşa fel încât aceştia să sărbătorească prin joc şi voie bună împreună cu dascălii şi părinţii lor. După ce la ora 11.00 a avut loc în Cetate „Parada grădiniţelor” din oraş, urmată de ateliere de jocuri şi desene pe asfalt, alături de o expoziţie alcătuită din picturile micuţilor, 1 iunie sighişorean se va încheia de la ora 19.00 cu un spectacol de dans modern la Sala Mihai Eminescu.

Nici Reghinul nu i-a uitat pe „fiii oraşului”. Astfel, filiala Reghin a Fundaţiei Creştine Diakonia va organiza de la ora 16.00 la sediul instituţiei un program cu jocuri menite să faciliteze interacţiunile între copiii cu deficienţe şi cei din şcolile normale din oraş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite