Sărbătoarea automobilelor, la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii pasionaţi de maşinile de tot felul vor avea parte de Auto Fest, o expoziţie pe gustul lor, la Promenada Mall.

Începând de azi şi până duminică, cele mai noi mărci de maşini şi camioane, piese şi accesorii auto, echipamente şi scule pentru reparaţiile maşinilor de orice fel, cele mai bune oferte pentru servicii de asigurări şi leasing, vor fi puse pe display la mall-ul din cadrul European Retail Park pentru ca vizitatorii să aibă parte de o experienţă auto completă. „Este pentru prima dată când organizăm un astfel de eveniment, urmând să fie prezente 28 de firme. Mureşenii vor putea face drive test-uri pe maşini Ford şi Subaru, acestea din urmă având motoare foarte puternice, fiind create pentru cursele de raliuri”, ne-a declarat Alina Macavei, de la Malio Company, organizatoarea Auto Fest. Expoziţia se va întinde pe o suprafaţă de circa 2.500 de metri pătraţi în interiorul complexului comercial şi pe 500 de metri pătraţi în exterior, fiind o modalitate excelentă de petrecere a unei zile de weekend pentru cei care iubesc motoarele puternice. Evident, ca în cazul oricărei manifestări euto care se respectă, nu vor lipsi fetele frumoase, hostessele de la Malio fiind prezente şi ele la Auto Fest.

Demonstraţie de tuning

La Promenada Mall vor fi expuse şi maşini tunate ale căror motoare turate vor creşte adrenalina celor prezenţi la manifestare. În plus, mureşenilor le va fi prezentat un proces de tunare exterioară a autoturismului propriu de către specialişti în domeniu. Cu alte cuvinte, unele maşini expuse la Promenada vor fi dotate cu eleroane, spoilere şi praguri sport şi alte accesorii tipice pentru tuning-ul auto.

Mureşenii vor avea ocazia să participe la diverse drive test-uri, precum şi la tombola vizitatorului, unde sunt puse în joc peste 30 de premii. Accesul publicului este gratuit, expoziţia fiind deschisă între orele 9.00 şi 21.00, iar organizatorii estimează peste 5.000 de vizitatori la expoziţia de la Promenada.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite