Sărbătoare pentru mureşenii căsătoriţi de o jumătate de veac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La eveniment participă 30 de cupluri
La eveniment participă 30 de cupluri

Evenimentul este organizat cu ocazia "Zilei internaţionale a vârstnicilor". La „Nunta de Aur” sunt aşteptaţi sighişorenii care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Sighişorenii care au împlinit sau care vor împlini în cursul acestui an, 50 de ani de căsătorie, sunt invitaţi să participe la tradiţionala sărbătoare „Nunta de aur a sighişorenilor”.

Manifestarea a ajuns la cea de-a şaptea ediţie, fiind un bun prilej pentru mureşeni de a-i cinsti pe cei mai fideli şi statornici localnici. „La ediţia din acest an s-au înscris 30 de cupluri. Doamnele vor primi flori din partea noastră, iar apoi va fi organizată o petrecere. An de an ne bucurăm să-i vedem pe ringul de dans pe aceşti oameni care după atâţia ani încă se iubesc. Sunt un exemplu pentru noi şi suntem fericiţi că avem parte de asemenea persoane în societatea noastră”, ne-a declarat Anca Silvia Raţiu, purtătoare de cuvânt a Primăriei Sighişoara.

Manifestarea va avea loc în 1 octombrie, la Sala Festivă a Primăriei. Data a fost special aleasă de organizatori, 1 octombrie fiind Ziua internaţuională a vârstnicilor de pretutindeni.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite