Săptămână plină pentru polițiștii mureșeni! Încep controalele la transportatorii de mărfuri si persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controalele vor dura toată săptămâna
Controalele vor dura toată săptămâna

Ca în fiecare an, polițiștii mureșeni organizează acțiuni de verificare a diverselor categorii de transportatori care circulă pe străzile din județ, scopul acestor controale fiind acela de a reduce riscul producerii accidentelor rutiere.

Conform Planului de Operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL) pentru anul 2012, potrivit calendarului acestei organizaţii, în această săptămână va fi organizată acţiunea BUS&TRUCK, pentru verificarea vehiculelor destinate transportului rutier public de persoane şi de mărfuri.

În perioada menţionată, vor fi organizate acţiuni comune de control în trafic la care vor lua parte alături de poliţişti rutieri, reprezentantii Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier (I.S.C.T.R.) şi de la Regia Autonomă Registrul Auto Român (R.A.R.).

Acţiunile au ca obiective prioritare reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere, verificarea legalităţii transportului rutier public şi controlul stării tehnice al vehiculelor rutiere-  obiective urmărite la nivel european.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite