„Săptămâna căsătoriei” în Cetatea Sighişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sighişoarei, în parteneriat cu fundaţiile „Metro Ministries” şi „Veritas”, va organiza începând de luni „Săptămâna căsătoriei”, o sărbătoare internaţională dedicată relaţiei de căsătorie şi a cuplului marital.

Astfel, până în 14 februarie, ziua internaţională a îndrăgostiţilor, mureşenii vor putea să participe la o sumedenie de manifestări dedicate vieţii de cuplu şi căsătoriei în special.

Acţiunea constă într-o serie de acţiuni pentru cuplurile căsătorite şi se doreşte a fi o oportunitate pentru fiecare cuplu de a-şi celebra, îmbunătăţi şi îmbogăţi mariajul. Scopul acestei sărbători este promovarea căsătoriei şi a valorilor familiei în societate şi în lume”, afirmă Anca Silvia Raţiu, purtător de cuvânt al Primăriei Sighişoara. Prin aderarea la „Săptămâna căsătoriei”, sighişorenii continuă trendul pro-familie care poate fi întâlnit şi în ţări precum Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Elveţia sau Australia.

În cadrul „Săptămnânii căsătoriei” vor fi organizate concerte cu muzică romantică, seminarii dedicate familiei, expoziţii de artă şi premieri pentru cuplurile longevive. În Sighişoara au loc, în medie, în jur de 200 de căsătorii anual, cu o uşoară scădere în 2010 (203) şi 2009 (190) faţă de anii precedenţi.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite