Târgu-Mureş:A început "Săptămâna cartofului donat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, în parteneriat cu Asociaţia “Children’s High Level Group” va  organiza, în perioada 2-7 noiembrie 2009, campania de sprijinire a copiilor aflaţi în dificultate.

Scopul acestei campanii este acela de a-i sensibiliza pe copiii şi profesorii din unităţile de învăţământ cu privire la situaţiile de dificultate în care se află copiii afectaţi de lipsa de alimente. Prin acest demers se intenţionează să se contribuie la consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea.

Elevii voluntari ai Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară(SNAC) vor identifica familiile aflate în dificultate de pe raza judeţului şi vor merge în unităţile de învăţământ din judeţul Mureş pentru a prezenta această campanie. Fiecare donaţie constă în cartofi şi va fi colectată la nivelul unităţilor de învăţământ implicate în SNAC. Toate donaţiile vor fi dirijate către familiile aflate în dificultate.

Mai multe detalii în ediţia tipărită a Adevărului de Seară.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite