Săpau șanțuri pentru a fura cablu telefonic, dar i-a prins Poliția

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din localitatea mureșeană Band au reținut patru bărbați, care săpau şanţuri pe o parcelă de teren cultivată cu lucernă, în zona Dealul Bandului.

Chiar dacă nu se cunoștea motivul săpăturilor, misterul a fost elucidat la scurt timp după reținerea suspecților. Cei patru indivizi săpau cu scopul de a sustrage cablu telefonic din reţeaua de telefonie, iar la vederea poliţiştilor au fugit pe câmp. În ciuda acestui fapt, bărbații au fost prinși fără probleme de agenții de Poliție, care ulterior i-au identificat pe aceștia. Cu vârste cuprinse între 22 și 47 de ani, toţi provenind din Band, suspecții sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de furt calificat şi distrugere de cultură agricolă (lucernă), urmând a fi stabilită valoarea prejudiciului cauzat.

O altă infracțiune înregistrată pe un câmp agricol a avut loc tot ieri, de data aceasta în localitatea Păsăreni. O femeie a fost prinsă în flagrant în timp ce fura știuleți de porumb. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că femeia a sustras în perioada 10 septembrie - 8 octombrie cantitatea de aproximativ 500 de kilograme, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 de lei, care a fost recuperat în proporţie de 50%.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite