Sănătatea reproducerii, pusă în discuție cu ocazia Zilei Populației

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dezbaterea a adus în prim plan problemele cu care se confruntă membrii comunității rome
Dezbaterea a adus în prim plan problemele cu care se confruntă membrii comunității rome

Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă a organizat ieri o dezbatere despre problemele legate de sănătatea reproducerii populației.

Această dezbatere, organizată cu ocazia Zilei Populației, a adus în prim plan problemele cu care se confruntă membrii comunității rome în ceea ce privește sănătatea reproducerii și în același timp a reprezentat punctul de start al Campanie pe sănătate a CISPER Centru Tîrgu Mureș.

A luat cuvântul Dr. Anne Maria Boghiță din partea DSP Mureș care a prezentat pe scurt importanța implicării mediatorilor sanitari și a medicilor de familie în programele de sănătate a reproducerii în comunități și date statistice referitoare la numărul mediatorilor sanitari și numărul de persoane care apelează la planning familial, urmată de Anca Gliga, din partea Institutului Român pentru Pace, care a invitat participanții la Caravana Glocal Tour.
Din partea Institutului est European de Sănătate a Reproducerii  Dr. Mihai Horga a făcut o prezentare a mesajului fondului ONU pentru populație.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite