Sămânţă de scandal? FCM-ul anunţă transferul lui Sepsi, deşi Iancu susţine că e al Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laszlo Sepsi
Laszlo Sepsi

FCM Târgu-Mureş a anunţat oficial perfectarea a două noi transferuri. Este vorba de fundaşul dreapta Laszlo Sepsi, jucător convocat în dese rânduri la echipa naţională a României, şi de vârful de atac croat Goran Ljubojevic.

Marian Iancu susţine că Sepsi aparţine în continuare de Poli Timişoara şi nu poate fi legitimat. Cei doi fotbalişti au debutat în formaţia mureşeană în amicalul de astăzi susţinut în compania ucrainienilor de la Oleksandria. Ljubojevic a reuşit chiar să înscrie la debut.

"Sepsi este în continuare jucătorul lui Poli Timişoara. De asta l-au trimis şi cei de la Dinamo  Kiev la plimbare, pentru că am avut un schimb de corespondenţă cu ei şi au înţeles că este jucătorul nostru. Acum îl vor trimite la plimbare şi cei de la Târgu Mureş. Dacă nu se va prezenta înapoi la echipă în decurs de 30 de zile, adică până pe 8 martie, vom trece la repercusiuni. Sepsi va veni spăşit să îşi ceară scuze, veţi vedea", spunea Iancu.

Goran Ljubojevic este un atacant croat, născut pe 4 mai 1983, care a trecut pe la toate echipele de juniori şi tineret ale Croaţiei. De-a lungul carierei, Ljubojevic a mai trecut pe la Osiek, Dinamo Zagreb, St. Gallen, Genk, NK Zagreb şi AIK Stockholm. Goran a semnat cu FCM Târgu Mureş un contract care este valabil în următorii doi ani.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite