Salariul femeii de serviciu de la Aeroportul "Transilvania", mai mare decât al unui profesor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia de serviciu a aeroportului câştigă mai mult decât un profesor foto arhivă
Femeia de serviciu a aeroportului câştigă mai mult decât un profesor foto arhivă

După şedinţa de Consiliu Judeţean, în care s-a pus în discuţie problema salariilor angajaţilor Aeroportului "Transilvania" din Târgu-Mureş, conducerea instituţiei a prezentat salariul obţinut de femeia de serviciu, dar şi de directorul aeroportului. De remarcat faptul că femeia de serviciu a instituţiei câştigă mai mult decât un profesor.

Potrivit unui comunicat de presă, femeia de serviciu de la Aeroportul Transilvania are un salariu de 1.100 de lei, fara a i se asigura transportul la locul de munca. Practic, angajata câştigă mai mult decât un profesor cu o vechime de nouă ani învăţământ şi definitivat, care are un salariu de circa 700 de lei.

De asemenea, conducerea Aeroportului a pus la dispoziţia presei statul de plată al managerlui aeroportului, Ştefan Runcan. Acesta are un salar brut de 6.000 de lei şi un salariu net de 5.199 de lei.

Potrivit sursei citate, întregului personalul aeroportuar, începând de la directorul general şi până la ultimul angajat i se impune condiţia de disponibilitate permanentă, ceea ce inseamnă că în condiţii speciale au obligaţia să se prezinte în cel mai scurt timp la locul de muncă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite