Salarii sfidătoare la Aeroportul "Transilvania" din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureş
Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureş

Angajaţii Aeroportului "Transilvania" nu simt criza economică. Cel puţin aşa susţin consilierii judeţeni, care au analizat în şedinţa de ieri un raport al unei comisii care a analizat situaţia Aeroportului


Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita a precizat că bugetul destinat anul acesta salariilor angajaţilor aeroportului este identic cu cel de anul trecut. Totuşi salariile angajaţilor instituţiei sunt mult mai mari, comparativ cu cele ale altor angajaţi din instituţiile subordonate CJ. Lokodi a dat ca exemplu salariul femeii de serviciu de la aeroport, care câştigă de trei ori mai mult decât una angajată a Consiliului Judeţean sau a instituţiilor subordonate.

De asemenea, consilierul judeţean Mihail Poruţiu a precizat în cadrul şedinţei că salariul managerului aeroportului pentru acest an depăşeşte 10.000 de lei lunar. Managerul aeroportului Ştefan Runcan a refuzat să dea detalii despre salariul său şi al angajaţilor aeroportului.

Consilierii judeţeni au căzut de acord ca până  în luna mai să fie ales  un nou Consiliu de Administraţie al aeroportului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite