Salarii mărite pentru angajaţii Azomureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Azomureş vor avea salarii mărite
Angajaţii Azomureş vor avea salarii mărite

Angajaţii Combinatului chimic „Azomureş” vor avea salariul mărit cu circa 100 de lei, după ce liderii de sindicat au semnat şi înregistrat noul contract de muncă pe unitate.


Cei aproximativ 2.700 de angajaţi ai combinatului vor avea salariul mărit cu 10%, începând din luna septembrie 2011. Liderii sindicatului "Alternativa 2002" au reuşit să obţină mărirea salarială, în urma negocierilor avute, atât cu vechea cât şi cu actuala conducere a Combinatului "Azomureş".

În urma negocierilor, angajaţii îşi păstrează şi drepturile câştigate anterior, în afară de primele de pe urma beneficiului societăţii. "Noi în fiecare an am încheiat contract colectiv de muncă. Anul acesta a fost mai greu datorită faptului că s-a schimbat legislaţia şi în timpul negocierilor s-a schimbat şi directorul general al societăţii, dar în sfârşit, până la urmă s-a obţinut o mărire de salar de 10%, dar având în vedere la cât de mari sunt salariile din Azomureş, 10% nu înseamnă aşa mult, înseamnă în medie 100 lei de persoană, mai mult sau mai puţin”, a precizat Maria Dăndărău, vicepreşedintele sindicatului "Alternativa 2002".

Noul contract colectiv de muncă este valabil până la data de 31 decembrie 2012 şi va fi valabil chiar dacă societatea va fi preluată de grupul elveţian "Ameropa".

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite