Sabău atacă Europa cu FCM Târgu-Mureş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi era în cărţi pentru a ajunge antrenor la Rapid din vară, antrenorul mureşenilor, Ioan Ovidiu Sabău va rămâne încă un sezon pe banca celor de la FCM, cu care speră să se califice în cupele europene.

După cele două zile de pauză oferite echipei în urma remizei din Giuleşti, jucătorii FCM-ului s-au întors astăzi de după-amiază la antrenamente. Şefii echipei aveau pregătită o surpriză pentru ei. "Băieţi, ne-am înţeles cu Sabău! Mai stă un an aici. La anul tragem la Europa!", a fost anunţul conducerii în vestiar înainte de startul antrenamentului.

Moţul fusese adus în toamnă în locul lui Falub, antrenorul cu care FCM-ul promovase, el fiind plătit până în vară cu 150.000 de euro. Obiectivul conducerii a fost salvarea de la retrogradare, dar în retur mureşenii au ajuns pe locul 4 după cele 7 victorii şi cinci remize.

Conform Prosport, Sabău era în cărţi să preia Rapidul la vară, echipă cu care a luat ultimul titlu din Giuleşti, în 2003 din postura de jucător şi antrenor-secund. Moţul a fost părtaş şi la primul titlu din 99 cu Lucescu pe bancă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite