UPDATE Sabău a demisionat de la FCM Târgu-Mureş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele foarte slabe şi scandalul de corupţie din jurul echipei l-au determinat pe Neluţu Sabău să îşi dea demisia. Meciul pierdut de ieri de după o manieră jenantă de arbitraj FCM la Mediaş a pus capac răbdării lui Sabău la cârma echipei.

UPDATE 14.15: Sabău va rămâne la echipă până în momentul în care îi va fi găsit un înlocuitor. Demisia tehnicianului rămâne în picioare.

"Îmi reproşez faptul că nu am reuşit să obţin rezultate mai bune, 6 puncte din 8 meciuri e extrem de puţin. Nu am reuşit să încheg relaţiile de joc, în condiţiile în care timpul pe care l-am avut la dispoziţie a fost extrem de scurt. Am transferat unii jucători după ce i-am văzut de pe DVD, iar acest lucru nu-l voi mai repeta niciodată. Decizia de a părăsi echipa rămâne valabilă", a declarat Sabău astăzi în cadrul unei conferinţe de presă.

Claudiu Maior, membru al CEx, a declarat că Sabău va rămâne la echipă până îi va fi găsit un înlocuitor. "Îl cunosc pe Sabău, între noi există o relaţie de amiciţie. Nu ne despărţim conflictual, ci amiabil. Eu ştiu că el va rămâne alături de băieţi până când vom găsi un nou antrenor".

"Acesta a fost ultimul meci la FCM Târgu Mureş. Sunt foarte afectat că n-am reuşit mai mult cu această echipă, am făcut alegeri greşite şi când am stabilit locul. Eu sunt cel răspunzător şi e normal să las pe altcineva să se ocupe de această echipă. Jucătorii îşi doresc foarte mult, dar nu-i mai pot ajuta. Am aşteptat să jucăm mai bine, publicul aşteaptă foarte multe şi e normal până la urmă să iau această decizie. Această echipă a fost mai mult dezavantajată de arbitraj. Îmi aduc aminte de meciul cu Steaua, cel cu Astra, nu ştiu de ce s-a spus că am fost avantajaţi. Şi azi (ieri n.r.) arbitrajul a influenţat rezultatul", a declarat Sabău.

Scandalul de arbitraj în care numele lui FCM a fost rostit a turnat plumb în ghetele elevilor lui Sabău, dar şi în cele ale arbitrilor. Bawab deschide scorul ('5), din ofsaid!

Peste nouă minute, mureşeanul Cavalli scapă singur cu portarul, dar e oprit eronat pentru un ofsaid. Târg-mureşenii au fost mai apoi la mâna lor, dar în trei rânduri, Subotic (16, 32, 33) ratează incredibil. Centralul Cojocaru îşi intră şi el în rol în minutul 32, atunci când le refuză "albaştrilor" un penalty clar, la o intrare neglijentă a lui Markovic la Cavalli.

 Pentru ca opera arbitrilor să fie completă, în minutul 38, Bawab marchează din nou, dar şi de această dată iordanianul a plecat dintr-o poziţie neregulamentară. Nervii au cedat, Pădureţu ('52) fiind eliminat, iar golul lui Buş ('90) nu a mai contat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite