Sabău: "Am crezut până la final în şansa noastră"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul FCM-ului, Ioan Ovidiu Sabău, s-a declarat mulţumit de egalul obţinut în ultima secundă în deplasarea din Giuleşti.

Tehnicianul mureşenilor a declarat că a avut încredere în echipa sa, chiar dacă Rapidul domina. "Am crezut pînă la final că vom egala. Am mai avut o ocazie mare, la 0-0, când Bujor nu a nimerit poarta. Rapidul e o echipă bună, dar noi voiam neapărat să luăm un punct. În a doua repriză am avut două contre destul de bune. Am reuşit să îl blocăm pe Alexa. Am abordat jocul inteligent. Au fost meciuri pe care le-am pierdut în ultimele minute, se întâmplă. Punctul este muncit dar meritat", a declarat Sabău la finalul meciului.

"Nu vreau să intru în discuţii despre stimulări. Nu mă interesează bârfele. Rapidul este organizată, disciplinată, bine aşezată în teren de Răzvan . Rapidul mai are şanse la titlu, chiar dacă CFR e la distanţă destul de mare. Urmează patru jocuri cu adversari direcţi, Patrolul, Chiajna, Piatra Neamţ, Braşov. Trebuie să ne facem datoria, să nu ne reproşeze nimeni că nu luptăm pentru această echipă", a mai spus antrenorul.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite